Selamat bercuti semua.......................
Wah...... dah beberapa hari  ni ashik keluar je,sampai tak sempat nak N3 dan gambar2 yang ada terpaksa on hold semuanya.Hari ini nak cerita pasal semalam hari minggu 22/1/12 kk ana pergi ke Air Hitam Johore,bukan gi shopping pi gi jemputan pertunangan cucu saudara kat sana.
Alhamdulillah tambah lagi satu keluarga dalam catitan keluarga kami.Tapi sayang gambar3 yang diambil gelap lah bab kk ana bukan camera women,setakat nak buat kenangan boleh lah.........Tapikan sewaktu perjalanan kesana sangat lah slow traffic kalau tak sabar boleh darah tinggi dibuat nya nasib baik bukan kk ana yang drive hehehe.............Sesampai je kat sana dah jam 12 tengahari cun cun waktu makan,apa lagi kita makan dulu.........Kebetulan pehak lelaki pun belum sampai jadi ada masa lagi nak menyaksikan majlis pertukaran cincin.
Mereka sebenar nya dipertemukan melalui internet ini lah yang dinamakan cinta siber sunggoh cangeh.Walaupun jauh tetapi terasa disisi selalu.Semoga pertemuan dan ikatan pertunangan ini akan kekal hingga menjadi suami isteri serta membawa ke akhir hayat.AMIN.

No comments:

Post a Comment